„ЮЕС Комерс“ – високо качество в млекопреработвателната промишленост

„ЮЕС Комерс“ ООД е специализирана в производството на млечни продукти – мляко, сирене и кашкавал. Предприятието се намира на територията на с. Голямо Градище, област Търговище и започва дейността си през 1996 г. в областта на търговията. През 2000 г. компанията се разраства, фирмата открива първия си млекопреработвателен пункт и започва производство на бяло саламурено сирене и мляко. През следващите години производството се усъвършенства и така през 2006 г. “ЮЕС Комерс” предлага на пазара и кисело мляко, кашкавал, извара. Към днешна дата просторната производствена база на “ЮЕС Комерс” ООД разполага с модерно оборудване и съответства на всички държавни и европейски стандарти. Фирмата е изградила дългосрочни партньорства с млекопроизводители с доказана репутация, които доставят висококачествени сурови млека.

Техните продукти – краве сирене „Млечен дар“, краве сирене ‘Голямо градище“, краве мляко „Северняче“ и кашкавал „Искра“ може да откриете в магазини ПЛАМКО.

Основна цел на “ЮЕС Комерс” е развитието през годините. „Отговорността към потребителите и техните очаквания растат с разрастването на производството. Трудностите идват най-вече откъм реализацията на млечните продукти на пазара поради ниската покупателна способност на хората особено през последните 2 години – споделя собственикът …… “Ковид пандемията се отрази много негативно на почти всеки бизнес. Цените на консумативите се завишиха драстично, цената на електроенергията също. Препятствие за нас е и подписването на договори с веригите магазини, тъй като голяма част от тях отказват да приемат завишените ни цени“ – добавя още той.

За да се поддържа високото качество на суровините и на цялото производство, се изисква и много висок контрол. “ЮЕС Комерс” разполага със Система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки при производствените процеси. Това включва и ежедневно вземане на проби от суровините, за да се избегнат заразявания. Контролът на входящата суровина е изключително строг, защото именно от това зависи получаването на добър и качествен продукт.

Плановете за бъдещо развитие са начертани, а удовлетвореността на клиентите е основен стимул за “ЮЕС Комерс”. „Основният ни стремеж е високото качество на нашите продукти, за да можем да поддържаме ниво, което да удовлетворява клиентите ни”, споделя ….. “Нашата цел е да продължим да развиваме нашата търговска марка и да се превърнем в един от основните производители на малотрайни млечни продукти с високо и доказано качество на територията на България.”