ЕТ „Пламко-Пламен Георгиев“ е фирма с повече от 30 години опит в сектора на търговия на дребно с хранителни стоки. Фирмата разполага с 3 хранителни магазина и 2 заведения за бързо хранене в град Попово.

През годините фирмата е печелила множество награди – челни места в класация на списание “Гепард”, част от вестник Капитал, отличие от Община Попово за принос към развитието на общината и други. Към момента във фирмата работят 66 служители.

В нашите обекти можете да намерите богат асортимент от стоки – мляко и млечни продукти, месо, колбаси, както и плодове и зеленчуци, предимно от български производители, защото подкрепяме българското и вярваме, че нищо не може да замени традиционния български вкус. Високото качество на предлаганите от нас стоки е наш приоритет.

В асортимента ни присъстват още: алкохолни и безалкохолни напитки, цигари, препарати, санитарни и козметични продукти, както и стоки за дома.

Наша основна цел винаги е била и ще бъде да задоволяваме желанията и вкусовете на всички наши клиенти. Ние, от “Пламко”, се стремим да им предоставим конкурентни цени и обслужване на високо ниво, каквото те заслужават.

Пламко - Център

Хранителен магазин "Пламко", намиращ се в центъра на град Попово на адрес ул. Славянска №2.
image

Пламко - ул. Асен Златаров

Хранителен магазин "Пламко", намиращ се в центъра на град Попово на адрес ул. Асен Златаров №58
image

Пламко - Русаля

Хранителен магазин "Пламко", намиращ се в центъра на град Попово на адрес жк. Русаля №48А
image