Спечели вертикална прахосмукачка с Пламко

Всеки наш клиент в периода 1 до 30 септември 2023 г. има възможност да участва в томболата за вертикална прахосмукачка 2 в 1, 800W, 1.2л.

За целта трябва да направите покупка на стойност над 20 лв.

Напишете своите имена и телефона на гърба на касовата бележка и я пуснете в указаната урна.

ЗА НАГРАДАТА:

С лекота, при натискането на един бутон, прахосмукачката SP-1001-TR от ZEPHYR се превръща от вертикална в ръчна. Леката конструкция на тази прахосмукачка превръща чистенето у дома в приятно и ненатоварващо задължение. Без излишно напрежение за ръката и гърба. Благодарение на мощната циклонна технология и 800W мотор, въздухът в циклонната камера се ускорява многократно и кара натрупалите се замърсявания и прах да се отделят за секунди. Мощността й се разгръща до завидните 300W на всмукване.

Подходяща е за сухо почистване на тапицерия, мебели, маси, стъпала, автомобил и пр. Филтърната й система работи без торбичка. Всичко, което е необходимо е да се извади контейнера, да се изпразнат боклуците и да се измие, след което прахосмукачката отново е в готовност за употреба. Обема на контейнера е със завиден обем от 1,2 л, което намалява потребността от често му обслужване.

С нова визия с красив акцент в розов цвят, много по-мощна и с по-голяма маневреност. Тя съчетава два уреда в един, като можеш да я използваш вертикално, за да се справиш с ежедневните замърсявания в дома, а с ръчната прахосмукачка ще можеш да почистиш чекмеджета, мебели, кухненските шкафове, завесите и всички други по-труднодостъпни места. Към комплекта е включен и допълнителен накрайник за ъгли и по-тесни пространства. Може да почистиш твърдо подово покритие и килим/мокет, като използваш функцията за регулиране на силата на засмукване. Вече няма да се налага да купуваш торбички за прах, тъй като уредът разполага с контейнер с капацитет от 1.2 литра, който се изпразва изключително лесно, с помощта на натискането на един бутон. Филтриращата система допринася пречистването на въздуха в помещението. Прахосмукачка ZEPHYR може да се побере във всяка ниша или ъгъл, благодарение на компактния си дизайн. Може да бъде оставена свободностояща, което е предимство, за да направиш кратка почивка от почистването. Кабелът ѝ може да бъде навит на специално обособено за това място.