Рецепта за пържени дробчета с лук с продукти от нашата брошура

Необходими продукти:

  • пилешки дробчета – 500 г
  • лук – 4 големи глави
  • черен пипер – 1/2 ч.л.
  • магданоз – 1/2 ч.л.
  • Пилешки бульон
  • олио – за запържване

В тиган нарязваме на по-едри кубчета лука. Добавяме олиото и включваме котлона.

Щом се позапържи лукът, добавяме изчистените и измитите дробчета, но не ги режем, а си ги оставяме едри.

С дробчетата добавяме и черният пипер, магданоза и бульона.

Изпържваме хубаво манджата и я махаме от котлона. Препоръчително е да се консумират още топли, по-вкусни са.

Част от продуктите, необходими за пържените дробчета с лук може да откриете в нашата седмична брошура.