НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
- пилешки дробчета – 500 грама
- печурки – 300 грама
- кашкавал – 100 грама
- зелен лук – 1/2 връзка
- черен пипер
- сол
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
- Наситнете лука и го запържете до омекване. Прибавете едро нарязаните гъби, продължете готвенето.
- Извадете зеленчуците и в същата мазниа запържете пилешките дробчета. Хубаво е предварително да ги оваляте в брашно.
- Не гответе дробчетата прекалено дълго.
- Прибавете ги към лука и гъбите, поръсете с черен пипер и сол.
- Сипете в подходяща тава и поръсете с настърган кашкавал.
- Загрейте фурната на 180 градуса и ги запечете до готовност – 10-15 минути.
Част от продуктите, необходими за рецептата може да откриете в нашата седмична брошура.