Рецепта за дробчета с печурки и кашкавал с продукти от нашата брошура

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

  • пилешки дробчета – 500 грама
  • печурки – 300 грама
  • кашкавал – 100 грама
  • зелен лук – 1/2 връзка
  • черен пипер
  • сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

  1. Наситнете лука и го запържете до омекване. Прибавете едро нарязаните гъби, продължете готвенето.
  2. Извадете зеленчуците и в същата мазниа запържете пилешките дробчета. Хубаво е предварително да ги оваляте в брашно.
  3. Не гответе дробчетата прекалено дълго.
  4. Прибавете ги към лука и гъбите, поръсете с черен пипер и сол.
  5. Сипете в подходяща тава и поръсете с настърган кашкавал.
  6. Загрейте фурната на 180 градуса и ги запечете до готовност – 10-15 минути.

Част от продуктите, необходими за рецептата може да откриете в нашата седмична брошура.

Източник