Представяне на топки за сушилня и пералня Хavax

Немската фирма  Хavax се стреми да разработва продукти, които са лесни за използване, здрави и ергономични. Тя е създадена през 2003г. в град Хюртен, Германия. Главната и мисия е да предлага на своите клиенти качествени и функционални продукти.

Критериите за качество са високи и безкомпромисни ; трайност на продуктите, креативност и иновативност.

Компанията се стреми да предложи на клиентите си широка гама от продукти , които да са качествени и да  осигуряват  удобство и практичност.

Едни от най търсените и продавани продукти са топките за сушилня. Пластмасовите топки са изработени от твърд материал, което означава ,че размесват дрехите добре. Продават се по в комплект от два броя – синя и зелена. Повърхността на топките е покрита с шипове, чиято цел е допълнително да захващат дрехите и да им помагат да съхнат по-бързо. Улесняват сушенето с 25%.

Другият модел най-продавани топки за сушилни са вълнени.

Три броя в опаковка. Тези кръгли късове пресована вълна, приблизително с размер на топка за тенис, не са новост на  пазара, но тяхната популярност расте през годините, тъй като те работят. Основните им предимства са:

  • работят като естествен омекотител;
  • съкращават цикъла на сушене;
  • пестят енергия;

Освен топките за сушилни, има и топки за пералня.

Това са пластмасови топки, пълни с 120 гр. керамични перли за пране.

Тази топка създава микроповърхност .която филтрира водата и позволява по-добро разпределение на препарата.

Количеството на перилния препарат се намалява до ¼ от обичайно използваното, без това да влияе на качеството и чистотата на прането. Дрехите са защитени, цветовете остават ярки, идеален и за тези, които страдат от алергии и кожни раздразнения, причинени от остатъци на перилни препарати.

При правилна употреба топката за пране може да се използва до две години. Използва се с всички видове течни и прахообразни перилни препарати. След цикъла на пране изсушете топката на въздух. Намалете количеството перилен препарат, спестете пари и защитете околнана среда с Xavax.

Един от продуктите им е част от нашата седмична брошура.