Спечели 50 инчов 4K телевизор с ПЛАМКО

С настъпването на месец Декември, ние от ПЛАМКО сме подготвили игра за нашите клиенти със специална награда – 50 ИНЧОВ 4К смарт телевизор.

За да се включите в играта трябва да закупите продукти от нашите магазини на стойност 10 лв, напишете своето име, фамилия и телефон на гърба на касовата бележка и я пуснете в оказаната кутия.

Играта е валидна в периода 6 декември – 31 декември 2021 г.

Победител в играта е Атанас Атанасов.

ПОВЕЧЕ ЗА НАГРАДАТА:

Телевизор Smart Tech SMT50S10UC2U2G1, 50″ (126 см), Smart Android, LED, 4K Ultra HD, Клас G

Android TV HD предлага конкурентно качество на изображението по по-ярък начин. Ще ви даде ново ниво на реалъзъм, като ви отведе до всяка сцена, която е почти същата като тази, която преживявате.

Приложения като Youtube, Netflix – ви дават достъп до неограничено развлекателно съдържание.

Можете да управлявате телевизора си с интелигентния гласов асистент на Google.

Открийте най-фините детайли и истински цвят в основния DLED дисплей, който довежда всичко до ново ниво на яснота. Хоризонтални и вертикални ъгли на видимост до 178 ° за по-дълбоко потапящо изживяване.

Заедно с четириядрен процесор, изключителната усъвършенствана технология на SMART TECH TV ще ви отведе до ново измерение на висококачествено изображение, със свръхвисока разделителна способност ще получите забавление по по-бърз и по-интелигентен начин.

Кристално чиста яснота, лесен за чуване диалог, отлично детайлен и реалистичен съраунд звук, за да направят забавлението, което обичате, още по-добро.